Nieuwe manier van afvallen? Smart Lipo

Dit artikel gaat over een nieuwe procedure, dat de manier waarop men kan ontdoen van lichaamsvet heeft een revolutie teweeggebracht. Het is een vorm van liposuctie waarin laser wordt gebruikt voor het uitvoeren van de werkwijze

SmartLipo is een nieuwe procedure, dat de manier waarop men kan ontdoen van lichaamsvet heeft een revolutie teweeggebracht. Het is een vorm van liposuctie waarin laser wordt gebruikt voor het uitvoeren van de procedure. Het wordt ook wel Laser liposuctie. De procedure werd in eerste instantie beoefend in Europa en de FDA heeft goedgekeurd een paar weken geleden en het wordt beoefend in de Verenigde Staten sindsdien. SmartLipo is zo’n slimme procedure die krijgt ontdoen van de ongewenste lelijke vet uit het lichaam zo effectief dat je niet blijven zitten met geen lelijke littekens of overtollige huidplooien. En boven alles wat je binnen een paar dagen aan het werk kunnen melden.

SmartLipo is ideaal voor de behandeling van kleine gebieden van het gezicht, nek, armen, borst en buik gebieden en gebieden met losse en slappe huid. Typisch slechts één behandeling vereist. Zo veel als 500 ml vet weg kan worden gesmolten bij een enkele sessie. De sessie kan duren van 45 minuten tot een uur voor elk gebied behandeld.

Overgewicht bij kinderen

Low GI dieet

Afslankgekte

Dieet en afvallen plus

Hoe kun je snel afvallen?

Afvallen met eiwitten

Sneller afvallen

Hoe val je af?

Eiwitten en afvallen

Hoe val ik af?

Snel afvallen blog

Snel afvallen

Catharina Ziekenhuis

Dieet en afslanken

Gezond gewicht bereiken

Gezond afslanken

Jeltje valt af

Broodwisseldieet

Dieet en afvallen

Vet verbranden

Paula valt af

Obesitas

Overgewicht

South Beach Wiki

Gezonde gewoontes

Afvallen voor meer zelfvertrouwen

Campina.nl

Controleer je gewicht

Dieet afvallen en slank

SmartLipo verschilt van de conventionele liposuctie in een aantal manieren. Deze omvatten –

“SmartLipo gebeurt onder plaatselijke verdoving genaamd Tissue Infusion anesthesie, terwijl de conventionele liposuctie onder algehele narcose wordt uitgevoerd. Hierdoor zijn er veel voordelen, zoals het vermijden van de complicaties van de anesthesie, bij bewustzijn blijven tijdens de procedure, en sneller herstel van de gevolgen van de narcose drug.

“In SmartLipo, een diameter probe 1 mm wordt ingebracht door een kleine insnijding op de huid en laser wordt ingebracht doorheen afgekeerde smelt het vet. Aangezien de incisie is zo klein dat er geen hechtingen nodig heeft en geen zichtbare litteken te zien op de behandelingsplaats. anderzijds een diameter buis 4mm- 6 mm wordt gebruikt om het vast vet zuigen uit het lichaam in de conventionele liposuctie. een incisie moet worden gedaan op de huid voor het inbrengen van deze buis. deze huid incisie behoeften hechten en het geneest met een lelijk litteken later.

“In SmartLipo de dunne sonde ingebracht smelt het vet in en later collageenvezels worden gevormd resulterend in verstrakking van de huid. Dus de procedure geen loshangende huid veroorzaakt. Anderzijds, bij de conventionele liposuctie het vet wordt gezogen out en dit resulteert in loshangende huidplooien die lelijk uitzien.

De waarheid over koolhydraten

Begin direct met afslanken

Overgewicht bij Thuisarts.nl

Ik wil afvallen

Ook makkelijk gewicht verliezen

Glutenvrij dieet

Verantwoord op dieet

Dieet je slank

Obesitas

Gewicht verliezen

Afslankmethode

Obesitasvereniging

“In SmartLipo de procedure veroorzaakt minder weefselschade en bloeden omdat het gaat laserbehandeling. Anderzijds, bij de conventionele liposuctie, handmatige bediening van de buis wordt gedaan wegzuigen van het vet, dat weefselbeschadiging en bloeden veroorzaken

“Patiënten SmartLipo procedure ondergaan kunnen weer aan het werk na twee dagen. Maar degenen die de conventionele liposuctie ondergaan rust nodig en kan pas na een week hun werk te hervatten.

De resultaten zijn permanent de vetcellen verwijderd. Maar als een persoon krijgt gewicht, wordt het overtollige vet gestort op plaatsen die niet zijn behandeld met SmartLipo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s